Aksios yhtiönä

Uudistamme kotisivumme ajalla 23-26.12. Tänä aikana sivuillamme on virheitä ja verkkokauppamme ei ole toiminnassa.

Aksios.pro johtamisjärjestelmä

Johda yritystäsi läsnä ja etänä!

Aksios.pro tukee yhtiön asiakkaiden palvelua, toimintaprosessien ja työn laadun helpottamista sekä yhtiön sisäistä tiedonkulkua.

Mitä laadukkaammin asiakkaat hoidetaan, sitä tyytyväisempiä he ovat. Aksios.pro tuottaa varmistettua asioiden hoitoa ja sitä kautta lisää asiakastyytyväisyyttä. Näin hyvät asiakkaat eivät irtisano sopimuksia.

tommi_transparentKun aikoinaan olin kouluttamassa neuvottelutaitoja, päivän päätteeksi eräs valmennettava kirosi ääneen. Menin kysymään häneltä oliko koulutuspäivä noin huono. Hän vastasi. Ei. Harmittaa vain miten paljon olisin säästänyt rahaa kymmenessä vuodessa, jos olisi käynyt tämän kurssin ja silloin. Mielestä tämä ajattelutapa soveltuu kaikkeen koulutukseen. Tommi Kokonaho

18Aksios kehittää….

  • valmentamalla yksilöitä ja yrityksiä johtamiskoulutuksilla, seminaareilla ja yrityskohtaisilla koulutuksilla
  • konsultoimalla yritysstrategioissa, johtamisessa ja myynnissä sekä johtajien henkilökohtaisella couchingilla
  • aksios.pro ohjelmistolla
  • luomalla oppimispelejä yksilöiden oppimisen tueksi.

Tutustu kirjoittamiimme kirjoihin!

Olemme kirjoittaneet muutaman liikkeenjohdon kirjan. Tutustu niihin.

Aksios yhtiönä

34Aksios on lisännyt ihmisten ja yritysten elinvoimaa vuodesta 2004. Olemme kehittäneet yli kahden tuhannen ihmisen taitoja ja asenteita johtamisen, yritysstrategioiden, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja yrittäjyyden osa-alueilla. Asiakkainamme on ollut yli 300 suomalaista tai ulkomaalaista yritystä.

Aksios tarkoittaa kreikaksi kelvollista palvelemaan muita. Palveluissamme ja tuotteissamme keskitymme asiakkaillemme arvokkaisiin asioihin – aitoon valmennuksen, oppimispelien ja järjestelmien tuottamaan lisäarvoon.

Yhtiömme on viiden suomalaisen henkilön omistuksessa. Valmentaja- ja konsulttiverkostossamme on noin 30 alansa ammattilaista.

Olemme sinuun yhteydessä

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi niin olemme sinuun yhteydessä. Halutessasi voit samalla lähettää kysymyksen meille.

Vastaa