Yhtiön pääkonsultti ja kouluttaja hyväksytty Liikkeenjohdon konsultit LJK ry:n jäseneksi

23
kesä

Yhtiön pääkonsultti ja kouluttaja hyväksytty Liikkeenjohdon konsultit LJK ry:n jäseneksi

OTK, BPS, eMBA, NTM Tommi Kokonaho on hyväksytty LJK ry:n jäseneksi. Tommi on erikoistunut myynti- ja neuvottelutaitoihin, yritysstrategioihin ja johtamiseen (Voimaannuttava johtaminen, ajankäyttö ja tehokkuus sekä stressinhallinta) ja sisäiseen yrittäjyyteen. Sekä operatiivisessa toiminnassa että kouluttamisessa kantavana teemana hänellä on myynnin, juridiikan ja liikkeenjohdon näkemysten yhdistäminen. Näin huomioidaan sekä asioihin että ihmisiin liittyvät kysymykset. Tommi Kokonaho on julkaisut liikkeenjohdon kirjoja sekä on toiminut muun muassa vuosina 2007 – 2011 Haaga-Helian eMBA-ohjelman Advisor Boardin puheenjohtajan.

Vuonna 2008 Tommi loi Suomeen Voimaannuttavan johtamisen käsitteen ja mallin kirjallaan Voimaannuttava johtaminen – ammattimaisesti käyttäytyvä ja toimiva organisaatio.