Yhtiömme

Meidän tarinamme

Alkoi perustajamme Tommi Kokonahon lopetettua romanien lukemisen hänen siirryttyää tietokirjallisuuden pariin 14-vuotiaana. Eri tietokirjallisuuden lukemisen kautta hän innostui renessanssi-ihmisestä. Wikipedian mukaan renessanssi-ihmiseksi kutsutaan henkilöä, jolla on poikkeuksellisen laajat tiedot useista eri taiteen- tai tieteenaloista.
Aksioksen synnyn taustalla on perustajamme yrittäjäkoti, hänen tapayrittäjyytensä sekä jatkuva halu oppia ja kehittyä ihmisenä sekä liiketoiminnan ammattilaisena. Oppimishalu on tuottanut OTK (lakimies), eMBA, BPS ja NTM tutkinnot sekä lisäkoulutuksia.
Tämän filosofian pohjalta sukellamme uusiin oppeihin, haasteisiin ja ihmisten sekä yritysten kehittämiseen.
 

Olemme kehittämisen ammattilaisia

Olemme ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen ammattilaisia. Elämäntehtävämme on luoda elinvoimaa ihmisille ja organisaatioille. Yhtiön elinvoima koostuu ammattimaisesta toiminnasta ja henkilökunnan käyttäytymisestä. Työelämässä ihmisen elinvoima koostuu fyysisestä, henkisestä ja sosiaalisesta työkyvystä.

 

Arvoinamme ovat ihmisarvon kunnioitus, kumppanuus ja lisäarvon tuottaminen. Ihmisarvon kunnioituksella tarkoitamme ammattimaista asiakaspalvelua, jossa kunnioitamme ja välitämme asiakkaasta. Kumppanuudella toteutamme aidot win-win suhteet asiakkaisiimme. Lisäarvon tuottamisella lisäämme asiakkaidemme arvoa.
 

Perustajamme Tommi Kokonaho

Tommi ja jait
OTK, BPS, eMBA, NTM

SP:tommi@aksios.fi

G:050 60 345

*Olemme Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ryn jäsen, markkinatestattu yrityskonsultti
*Loi Voimaannuttavan johtamisen käsitteen ja mallin Suomeen vuonna 2008
*Noin 29 vuoden kokemus liiketoiminnasta
*Tulee yrittäjäperheestä
*Suurimmat yritysprojektit ovat olleet noin 250.000.000 euroa
*Toiminut 2007 – 2011 Haaga-Helian eMBA-ohjelman Advisor Boardin puheenjohtajan
*Toiminut vuodesta 2005 Kiinteistöalan koulutuskeskuksen ja vuodesta 2008 MJKn johtamisen erikoisammattitutkinnon pääkouluttajana
*Valmentanut ja konsultoinut suomalaisten pörssiyhtiöiden ja palvelualan edelläkävijä yhtiöiden työntekijöitä, esimiehiä ja johtoa vuodesta 2004
*Aksios.pro ohjelmiston pääkonsultti ja -suunnittelija
Julkaistuja kirjoja:
*Älä koskaan ryhdy yrittäjäksi – 50 asiaa yrittäjyydestä
*Voimaannuttava johtaminen – ammattimaisesti toimiva ja käyttäytyvä organisaatio
*Myynnin ajokortti
*Isännöinnin käsikirja Luku 5